ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΔΗΦ

                                   

 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων                                                                                                     ΚΙΛΚΙΣ  15/01/2019

ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»                                                                                                               Α.Π :    570       

Ταχ. Δ/νση: Γιαλαμίδη 3,,61100 Κιλκίς

Πληροφορίες: Καλλιόπη Βουμβουράκη

Τηλ: 2341076549

web: www.vimatizo.gr

e-mail: info@vimatizo.gr

2η ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης

 «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»

προσκαλεί

Άτομα με κινητικές αναπηρίες ή αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη μίας (1) κενής θέσης και άνευ ορίου αριθμού επιλαχόντων του παραπάνω προγράμματος, μετά την αποχώρηση ωφελουμένου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και διημέρευσης στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ».

Το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, σε δύο (2) οχτάωρες βάρδιες (07:00-15:00 και 13:00-21:00) και παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες όπως:

 • Πρώιμη παρέμβαση: Δεδομένου ότι στα πρώτα χρόνια της ζωής προκαθορίζεται η εξέλιξη κάθε ατόμου, η έγκαιρη αντιμετώπιση και παροχή κατάλληλων υπηρεσιών κρίνεται καταλυτική.
 • Πρόγραμμα πράξεως ειδικής αγωγής-θεραπείες, όπως εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, ειδική φυσική αγωγή, υδροθεραπεία, θεραπευτική ιππασία, ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, συμβουλευτική γονέων και μουσικοκινητική.
 • Μεταφορά από τις οικίες των ωφελουμένων προς το Κέντρο και αντίστροφα, με ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία, για την μεταφορά Ατόμων σε αναπηρικά αμαξίδια
 • Διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ωφελούμενου, όπως αυτές προκύπτουν από το ιατρικό του ιστορικό
 • Οχτάωρη ελάχιστη παραμονή των ωφελουμένων με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της λειτουργικότητας κάθε ωφελούμενου, μέσα από την ιατρική παρακολούθηση και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης, δημιουργικής απασχόλησης, φροντίδας, υποστήριξης, ψυχαγωγίας,

άθλησης, απασχόληση στο εργαστήρι φυτικής παραγωγής, δράσεις δικτύωσης και κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εξόδους και δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινότητας.

 

 • Εκπαίδευση στην αυτόνομη διαβίωση και υποστήριξη στην πορεία των ωφελουμένων προς την αυτονομία και την ισότιμη συμμετοχή στην εκπαίδευση και γενικά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή στην κοινότητα.

Η διάρκεια παροχής των ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης υλοποίησης της Πράξης ορίζεται σε εννέα (9) μήνες από 01/02/2019 έως 30/10/2019.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να υποβάλλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

έως την Δευτέρα 28/01/2019, και ώρα 14:00, στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ».

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Βουμβουράκη Καλλιόπη στα τηλ.:23410 76549, e-mail:info@vimatizo.gr, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00-13:00.

Κιλκίς, 15/01/2019

 

Η Νόμιμη  Εκπρόσωπος

Ευθυμία Καράμπαγλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Οι χορηγοί μας

Επικοινωνία

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «βηματίΖΩ»
 • Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς Τ.Κ. 61100
 • Τ. 23410 76549
 • F. 23410 752557
 • E. info@vimatizo.gr

Υποστηρίξτε μας

support-us

Κάντε μια δωρεά

Newsletter

Βρείτε μας ακόμη

Vimatizo
Login-iconLogin
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης