Βράβευση του «ΒηματίΖΩ» για τη συμμετοχή του στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

IMG_3295 (Copy)

 

Κιλκίς, 4/12/2014

Αρ. Πρωτ.: 870

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των συντελεστών και φορών που συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης της 18ης Οκτωβρίου. Η Οργανωτική Επιτροπή υποδέχτηκε τους φίλους και υποστηρικτές της δράσης στο ξενοδοχείο ”GrandHotelPalace” της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι «πάνω από 15.000 δρομείς κάθε ηλικίας δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, που ήταν μια γιορτή για την πόλη και άφησε τη σφραγίδα της, αφού η επιτυχία της συζητήθηκε για πολύ καιρό. Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είναι πλέον το τρίτο μεγαλύτερο και μαζικότερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα, πίσω από το Μαραθώνιο της Αθήνας και το Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’. Αυτό οφείλεται σε όλους τους υποστηρικτές του».

Συγχρόνως, προαναγγέλθηκε η διεξαγωγή του επετειακού 10ου Διεθνή Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 (εγγραφές για τη μεγάλη γιορτή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.atgm.gr).

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης των 33 συνεργαζόμενων Φορέων Κοινωνικής Προσφοράς. Μεταξύ αυτών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», του οποίου οι ωφελούμενοι έλαβαν αναμνηστική πλακέτα και φωτογραφήθηκαν με χαμόγελα ευτυχίας και υπερηφάνειας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

photo2 (Copy) photo3 (Copy)